SOM NOSALTRES!

Som nosaltres! és una via de comunicació que no camina sola, camina amb nosaltres, i com que encara som, som molt més dels que ells volen i diuen. Som nosaltres! i volem expressar-nos amb les coses més quotidianes, sense per això perdre de vista que com que Som nosaltres! serem els qui ho haurem de fer tot. Vivim en un espai reduït i per tant tots som propers a Som nosaltres! i com que Som nosaltres! contents ens expressarem. La xerinola, el compromís, la defensa de les nostres coses, les nostres històries més profanes les portarem a terme entre Som nosaltres! Res, absolutament res no ens quedarà al pap, ni per prudència, ni per porucs, ni per mal entesos respectes aliens.

Forat del Vent

Som nosaltres! vol començar a fer via amb el somriure al llavis. La vida és vida perquè la vivim, Som nosaltres! i hem de saber utilitzar aquest do, que no és ni diví ni miraculós, és senzillament meravellós.

Afegeix-te a Som nosaltres! trenca cadenes, treu el teu somriure, dóna el millor de tu, comunicat a través de Som nosaltres! però per sobre de tot tingues alegria i fes via sense preocupar-te per res, ja que absolutament tot i entre tots, ho farem:
SOM NOSALTRES!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s