DE CORBERA DE LLOBREGAT A GELIDA 10-AGOST-2019 – J.M.Q.M.

La segona excursió de l’agost 2019, va ser una mica tranquil·la. Les cares ja les coneixíem i els comportaments estaven per veure. El cert és que la trobada a les 7:30 en punt a la Pl. de l’Olivera va ser perfecta i enfilant el camí de Gelida vam anar de “Safari” per recollir al Zambudio Jr, poc després per uns camins polseguerosos vam aparcar els dos cotxes a la vora del camí. Caminant entre boscos vam arribar a la zona de vinyes, crec que la zona es diu Can Rosell, i totes aquestes vinyes donen unes ampolles vi de denominació d’origen Penedès. Vam fer una visita escadussera a la Font Freda, on ja vam estar fa uns anys en altres de les excursions organitzades pel Zambudio Sènior.

LA SAGA ZAMBUDIO CONTIUNA

Després vam passar per indrets tranquils com Can Migrat, Can Voltà de la Muntanya, on hi ha un magnífic mirador amb unes vistes sobre una vall impressionants. A l’entrada del Mirador hi ha una cabana de pedra seca, antic aixopluc de pastors, on segons les últimes notícies serà la propera morada del Josep M. Nadal, per si de cas, ja vam posar un cartell que deia “venuda”.

ADQUIRIDA PEL NADAL – CABANA DE PEDRA SECA.

Més endavant vam passar per la Font de Can Voltà, que de fet va perdre el genèric nom degut a que està seca i no raja. El record de la tornada a la base general de la setmana anterior, va planar pel magí de tots nosaltres i el Zambudio va preparar la “venjança de Don Mendo” fent-nos el retorn per una drecera molt pedregosa i que va fer una pujada molt forta, amb una calor típica de cruel estiu. El problema és que a qui anava dirigida aquesta “vendetta” el Piquer, no hi era. Ara ja érem als cotxes.
El laberint d’urbanitzacions i llocs inhòspits on viu aquesta estranya família de Zambudios, va aconsellar que el petit de la saga Zambu, el seu net, anomenat Màrius, pugés a la meva furgoneta, la idea era que no em perdés i pogués deixar sa i estalvi al Jordi Zambudio a casa seva. Ara venia el més difícil, arribar a casa del Zambu Jefe, però el Màrius em va dirigir amb mestria per tota una sèrie de corbes i ziga-zagues, evitant que em passés de llarg. La resta de passatgers de la Furgoneta gairebé no va respirar.

ELS ZAMBUDIO’S BOYS

Cert, el Joan Piquer, no va fer la caminada, però baixat directament de l’avió que el portava des de Fuerteventura, es va posar a fer un all i oli, quasi perfecte, per a delícia de tots el comensals del Running. L’Àngel, que no té remei ens va convidar a tots a un esmorzar en que no fa faltar de res, oi que sí ? colla de sapastres.

EL INVENTOR DEL ALL I OLI

La expedició: Queralt, Pacheco, Cèlia, Zambudio Sènior, José Miguel, Segarra, Nadal, Anna Pons, Zambudio Júnior, Màrius net i Joan Piquer.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s